maanantai 25. elokuuta 2014

Juho "Dahlis" Dahlmanin itsensä esittelyä Juho "Dahlis" Dahlman a.k.a "***un haltia-pelaaja joka pelissä"

Ikä: 22v
Pelit: Warmachine/hordes (pääpelinä tällä hetkellä) 40k (tippunut pienempään rooliin, vaikka edelleen aktiiivista)
Harrastusvuodet:  ~11 vuotta
Aktiivisuus: Pari peliä viikkoon minimi, turnauksia pitkälti joka kuukausi, välillä useampikin.
Pelit: 40k & Wm/H

Heil, Hail ja heippa rallaa. Okei eli itsensä esittelyä (sillä laillisella tavalla) tiedossa.
Olen tosiaan 22v Aktiivi harrastaja tampereen skenessä. Peli hommat tuli aloitettua siinä 11v:n älykkäässä ja henkevässä iässä lotrin merkeissä. Hauska peli helpoilla säännöillä ja oli pitkään peli jolla sai paljon kavereita. Tällä hetkellä en armeijaa peliin omista mutta saatan tulevaisuudessa murtua ja kasailla armeijan omaksi ilokseni (haltioita ofc)

Tästä tuli siirryttä Warhammer Fantasy Battlen pariin (ensin welffit, sitten helffit) ja oli ensimmäinen figupeli jossa rupesin reissaamaan turnauksissa itsekseni. Laji valitettavasti kuoli osaltani 8th:n kun kiinnostus peliin katosi totaalisesti.

Faban ohelle tuli sitten aloitettua 40k heti 5th:n julkaisun aikaan.  Tästä tuli nopeasti itselleni se kilpailu peli mihin rupesin panostamaan nopeasti. Aloitin da:lla joka tosin vaihtui Eldariin (uullatuus) ja  Space wolffeihin nopeasti, ja noista kahdesta muodostuikin pää- armeijani ja sen jälkeen olen tainut käydä suurimman osan armeijoista ainakin jollain asteella läpi, Eldarini myin pois ´13 talvena kun totesin uudella kirjalla pelaamisen yksinkertaisesti liian tylsäksi ja kaivelin Drop pod wolffit naftasta. Joten olen nyt rullannut niillä niin turnauksissa kuin omaksi iloksenikin
Uusi kirja saapui muutama viikko takaperin ja haistellaan sen muutoksen tuulia kun ehdin.

Viimeisenä on sitten tämän hetkinen suuri rakkauteni eli Warmachine/hordes. Tutustuin peliin ´13 syksyllä ja ihastuin samointein peliin. Tulen kirjoittamaan todennäköisesti paljon masiina puolen juttuja ja turnaus raportteja, koska olen edelleen pelin kanssa kuin pikkupoika uuden lelun kanssa. Turnaus tilastossa ei ole vielä kehumista mutta opin joka pelistä jotain ja kasvan pikkuhiljaa viisaammaksi

. Armeijoina (tällä hetkellä, moar will come)
Retribution of Scyrah


Legion of Everblightsekä Mercenaries
Kuva tulee sit joskus ;)

Harrastajana olen 90% pelaaja sekä 10% näpertelijä/maalailija. Juuri turnauspelaaminen on lähellä sydäntä ja tavoite pelata aina parastaan ja mieluusti vielä tutustua uusiin ihmisiin, Turnauspyödillä tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti