maanantai 7. syyskuuta 2015

Viikkohaaste - tauko

Noh. nyt se viimein kävi. Päivät eivät viikossa riittäneet enkä saanut kuin yhden napin valmiiksi enkä senkään basea kuntoon. Tämä avasikin hieman silmiä ja on vain pakko todeta ettei tällä hetkellä aika lapsen ja muun muuttorumban kanssa oikein tahdo riittää tämän haasteen ylläpitämiseen.
Ajattelinkin siis, että laitan haasteen siksi aikaa tauolle, että pöly on hieman laskeutunut ja muutto suoritettu.

Se nyt ei tietenkään tarkoita etteikö blogiin tulisi tavaraa. Nytkin ajattelin kertoa Tatapen syysoffensiivista, jonka 40k puolta olin lauantaina vetämässä. Pelaajia ei ollut kuin 8, mutta tunnelma oli sitäkin mielekkäämpi. Pelaajien vähyys todennäköisesti heijastuu samaan aikaan pidetystä Traconista.
Pelaajien vähyys myös merkitsi sitä, ettei swiss paritus oikein päässyt oikeuksiinsa. Mutta näistäkin huolimatta kaikilla vaikutti olevan hauskaa ja hyvä henki pysyi yllä koko ajan. Santtu Mansikkamaan Eldarit veivät kevyesti turnauksen voittamalla kaikki pelinsä. Sijat 2-4. Ratkaistiin noppaa heittämällä, kun kolmella pelaajalla oli sama tulos, mutta selvää "voittajaa" ei näiden keskuudessa löytynyt.

Eri rodutkin olivat kivasti edustettuina. Kaksi tau pelaajaa toki oli, mutta toinenkin pelasi Farsight Enclave variaatiolla. Lisäksi löytyi kaksi eri demoni armeijaa, jotka pyörivät Flesh Houndien ympärillä. Toinen armeija pohjautui kuitenkin Khorne Daemonkin kirjaan eikä näin ollen saanut koirilleen 3+ invua, mutta sen sijaan teki koirista pelottomia. Ei välttämättä paha vaihtokauppa.


 Ensimmäisessä roundissa kohtasivat mm. Akseli Kivimäen Deldarit sekä Klaus Lehdon Black Templarit. Templarit eivät kuitenkaan kestäneet Deldarien lähes loputonta myrkkytykitystä ja peli loppui suhteellisen lyhyeen.

Toisaalla taas Khornen koirat jahtasivat tauta pitkin kenttää. Taun tulivoima ei oikein pystynyt vastaamaan koirien aggressiiviseen taktiikkaan.

 Myös Crimson Slaughterit olivat päättäneet tulla juhlistamaan veren ja hurmoksen määrää. Marko Hartikainen tosin pelasi näitä ihan perus csm kirjalla.

 Myös Ståhlhammarin koirat tekivät paluun patrol skenessä. Tällä kertaa koirat oli tosin jaettu kahteen ryhmään.

 Santun bike teemainen armeija jyräsi turnauksessa ja kovaa. Pitää varmaan ensi patrol turnaukseen lähteä haastamaan herraa.

Vaikka Jarin koiria olikin hauska työstää ja niistä tuli omaan makuun oikein siistejä, niin on näissä originaali flesh houndeissa tosi makea fiilis.

Sininen farsight enclave toi kentälle pari suitti yksikköä sekä kasan sniper droneja. Homma näytti toimivan ihan hienosti. Armeijakin näyttää tosi yhtenäiseltä ja nätiltä.

Turnauksen taitteessa koiratkin pääsivät ottamaan mittaa toisistaan...

 ...Samaan aikaan kun vinkeät eldarit katselivat voittajan aitiosta vieressä.

Perinteinen Red vs. Blue tilanne.

 Tuli todistettua myös, että koirien massatuominen ei välttämättä takaa turnausvoittoa. Edes vaikka pääsisi joka kerta meleeseen...

 ...sillä Klausin Black Templar poppoo niputti aika nopeasti koirat halki/poikki/pinoon Chaplainin avulla. Brutaalia!

 Tau joutui Grindaamaan molemmat koirat läpi. Kummassakaan ei kalanaamoille erikoisen hyvin käynyt.

Eldar Trickeryä parhaimmillaan. Kaaospojat joutuivat erikoisen deployment sekoilun ansiosta ristituleen. Speed kills!Tämmöistä tällä kertaa. Ja kuten aiemmin mainitsin; haasteen tauolle jääminen ei tarkoita omalta osaltani mitään "lomaa" blogista. Suunnitteilla on ainakin mahdollisia Battle reportteja lisää projektien päivittelyä sun muuta mitä vaan ehdin änkemään kaiken väliin. Stay Tuned!

1 kommentti:

  1. Parikymmentä viikkoa haastamista on kuitenkin hieno suoritus, mutta pitäähän ne reaaliteetit ottaa kuitenkin huomioon. Toisaalta haasteessa ei ole mieltä, ellei siinä ole haastetta, mutta on ne asiat hyvä pitää tärkeysjärjestyksessä kuitenkin.

    VastaaPoista