torstai 20. lokakuuta 2016

Haastetta loppuvuodelle koska masokismi.

Taas on about kuukausi vierähtänyt, enkä ole oikein mitään kerennyt kirjoittelemaan. Harrastus on edelleen yhtä aktiivisena kuin aina ennenkin ja "The Pelinä" toimii itselle edelleen tuo Age of Sigmar.

Tuli peliporukan kanssa ostettua myös kimppaan GW:n semi uusi Silver Tower lautapeli. Kaikilla oli luonnollisesti motiivina saada kyseisen pelin figut ujutettua omiin projekteihinsa, mutta jotain lupauksen tapaista tuli tehtyä, että pelattaisiin myös itse peliä. Ehkä sitten joskus.
Itse nappasin laatikosta Knight Questorin Stormcasteille, Ihmispapin griffineineen sekä Darkoath Chieftainin, koska modeli oli vaan siisti ja saattaa ehkä päätyäkkin jollekkin Khorne listalle.

Ja sitten päivän aiheeseen joka on jälleen uuden projektin aloitus. Oikeastaan kyseessä on periaatteessa vähän vanhemman projektin lopetus. Eli loppuvuoden aikana olisi tarkoitus sutia _kaikki_ loput easterlingit ja vähän haradiakin. Pääpaino projektissa on kuitenkin easterlingeissa.

Jotta hommaan saataisiin mielenkiintoa, niin ostin viime AoS turnauksesta saamalla lahjakortilla Easterlingeille komentoryhmän. Nyt on siis viimein ihan oikeat napit Dragon Knightille sekä Warpriestille. Jes!

Lisä puhtia projektiin toin tekemällä listan maalaamattomien nappien ympärille. Peliksi päätyi Lotrin spin-off -peli War of the Ring. Lista näyttää kutakuinkin tältä:

Epic heroes
Amdur

Common formations
Easterling Kataphrakt Cohort #1- 3 Companies, Banner bearer, Drummer

Easterling Archer Cohort #1-2 companies, Warpriest, banner bearer

Easterling Cohort #1-2 Companies, Captain, Banner bearer, Dragon knight

Haradrim Raider Warband #1-3 companies, banner bearer, chieftain, bows


Näistä tuli reilu 900 pisteen armeija. Yhteensähän tässä on siis 45 nappia maalattavana. Sangen iso määrä siihen nähden, miten vähän nykyään on aikaa maalaukselle. Olen silti ihan optimistinen onnistumisen suhteen. Aikaa siis vuoden vaihteeseen asti. Koitan blogiin päivitellä projektin etenemistä niin paljon kuin vain muistan/ehdin.

Tällä kertaa aloitin projektin aika epätavallisesta paikasta nimittäin company baseista.

Ratsuväelle omansa:


Sekä tietenkin jalkaväelle.Näiden teossa päätin heti jättää hiekan materiaalina pois ja sen sijaan käytinkin citadelin tekstuurimaalia. Tässä kohtaa Armageddon Dustia. Tämä washattiin ensin kevyesti ruskealla, jonka jälkeen joitain röpelöisimpiä kohtia tarkennettiin vielä sepia washilla. Tämän jälkeen koko komeus drybrushattiin parilla vaalean ruskealla, jonka jälkeen sitten lisättiin irtotavara eli kivet ja ruohotupot.

Ettei nyt ihan figuttomaksi postaukseksi jäisi, niin ensimmäinen haradi ryhmäkin on valmis:


Armageddon Dust toimii kuin unelma ja reagoi washeihin sekä kuivaharjaukseen tosi kivasti. Olin itse tosi tyytyväinen lopputulokseen, mikä on tätä nykyä erittäin harvinaista.

Näiden päälle on kiva lähteä sutimaan armeijaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olispa :D Kannattaa tsekkailla facebookin kautta saman nimistä sivua. Sinne on nyt viimeaikoina tullut postailtua kuvia enemmän, koska on vaan niin paljon helpompaa :)

      Poista