sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Asiat joista en tykkää #1Hyvää päivää. Mikäli olet helposti loukkaantuva ihminen tai muuten vaan mielensä pahoittaja; Älä jatka eteenpäin. 

Tänään käyn nopeasti läpi asiaa, joka on itseäni alkanut vuosien varrella ärsyttämään niin maan vietävästi. Varmasti meillä useimmilla on tullut vastaan ihmisiä, jotka esimerkiksi lentokone mallin napatessaan aloittavat sen kiitämistä kuvaavan suhina äänen päästämisen suustaan samalla kun liikuttavat tätä pisteestä a.) pisteeseen b.).

Toinen hyvä esimerkki lienee, kun nappi ”kuolee” pelissä, niin tästäkin pitää tietysti saada irti viimeiset kuolonkorinat, ennen kuin napin voi nostaa pois pöydältä. Tämä häiritsee itseäni kahdesta eri syystä.
  1.       Se on aivan pirun ärsyttävää
2.       Se on myös aivan tarpeetonta ja aiheuttaa itsessäni lähinnä myötähäpeääOkei tämä saattaa äkkiä lukemalla kuulostaa turhalta elitistiseltä nillitykseltä, mutta varsinkin turnauksissa, missä koitat omalla puolellasi miettiä jo seuraavan vuoron siirtoasi ja yhtäkkiä vastustajasi alkaa äänekkäästi pörisemään, suhisemaan tai jotain muuta vastaavaa, alkaa moinen olla todella häiritsevää.

Ymmärrän myös fiilistelyn. Mutta tämä harrastus ei ole mikään Armymenin pöytäversio. Fiilistä tuodaan tekemällä tunnelmallista maastoa, maalaamalla napit hyvin, ehkä jopa pistämällä jotain eeppistä/atmosfääristä musiikkia taustalle soimaan.

 Sen sijaan fiilistä ei tehdä pitämällä juuri kyseisen kaltaisia ääniä nappeja liikuttaessa, samalla kun heittää noppia, tai nostamalla nappeja pois.

Yleiskäsityksestä huolimatta pidän miniatyyripelaamista kuitenkin aikuispelinä ja koenkin jollain tavalla kiusaantuneisuutta, kun itseäni välillä huomattavastikin vanhempi ihminen pörisee kentän toisella puolella. Alentuminen lapsen tasolle vähentää omalla tavallaan pelin arvokkuutta omassa mielessä.

Eipä tästä nyt onneksi mitään ylenpalttista raivopostausta tullut, mutta lopuksi mainitsen, että nämä ovat vain omia henkilökohtaisia mielipiteitä, eikä kenenkään tarvitse niistä nokkiinsa ottaa.

Loppuun pari kuvaa viimeaikaisista aikaansaannoksista Sain viimein aikaiseksi lisätä forgelta tilaamani Astral Claw leimani dredeihin


Maalasin myös kokeeksi yhden legioonan stingerin Juholle. Palautetta saa antaa.

Maalasin myös omaksi huvikseni yhden Juhon space wolffeista, jotka jäivät syystä tai toisesta meille GT:n jälkeen. Basen tekeminen eritoten oli oikein hauskaa.2 kommenttia:

  1. Pörisevissä vastustajissa on vielä yksi huono puoli. Pärinää nimittäin siivittää yllättävän usein vastustajan nappien kastuminen...

    No, taidan toki itse korista tuskasta omien nappien kuollessa huonon noppatuurin vuoksi, siis armottoman huonoa osaamistanihan ei mainita :)

    VastaaPoista