perjantai 13. maaliskuuta 2015

Three Stooges of GT VIII

Noniin. Nyt kun sangen hiljainen helmikuu on vietetty onkin aikaa taas pistää tämmöinen pika postaus ennen GT VIII:tä.

Sain muutamaa viikkoa ennen  turnauspäivää kaveriltani viestin: "Ehtisitkö maalata kolme demoni prinssiä GT:tä varten". Koska en osaa sanoa "Ei.", otin sitten homman nopeasti hoitaakseni vaikka itsellänikin oli sangen paljon tavaraa vielä värittämättä.

Tulokseen olinkin ihan tyytyväinen.

Sitten kävikin hauskasti niin, että sairastuin juuri viikkoa ennen GT:tä  ikävään vatsatautiin, eikä siinä tilassa juuri huvita maalailla ja tästä pääsemmekin syyhyn miksi EN kuvauta tällä kertaa omaa armeijaani ennen GT:tä.
Koko eldar ally poppooni on täysin alkutekijöissään ja maalit on saanut vain yksi Guardian, johon väriteemaa testasin. Mutta ainakin voin näyttää ne kolme prinssiä, jotka maaleissa ovat.


Prinssi #1

Tässä forgen prinssissä on tosi siistejä detaileja varsinkin takana

Prinssi #2Prinssi #3


The Three StoogesLoppumainintana vieläö, että #2:sta en itse maalannut kuin yläroottorit ja loput joku minua selkeästi parempi maalaaja. Base on myös omaa käsialaani. Kreditoisin maalaajan, jos tietäisin henkilöllisyyden. Mikäli joskus luet tätä niin huutele ihmeessä!

Aiempi mainintani ei myöskään tarkoita sitä ettenkö kuvaisi omia matsejani ja reportoisi näitä tänne. Kuvat eivät vaan yleistä tasoani, mutta kestäkää se kanssani!

Into battle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti