maanantai 19. tammikuuta 2015

Matkaajan liiga is a go!

Hyvää alkanutta vuotta maagisen miekan väen puolesta!

Tämän kertainen postaus on lyhyt ja ytimekäs. Tampereen Puolenkuunpelit on järjestänyt tatapen väen kanssa yhteistyönä Warmachine/Hordes ympäristöön suuntautuvan liigan, jossa lädetään liikkeelle pienistä määristä ja edetään turnauskoon armeijoihin asti. Tämä starttasikin juuri tammikuun alussa ja ensimmäisen kierroksen pelit onkin jo päästy pelaamaan.

Omat pelini eivät liian hyvin menneet. Kolmesta pelatusta pelistä napsahti vain yksi voitto, mutta olipahan ainakin kaikki saatu ajoissa maaleihin! 
Hauska fakta on, että pelaamani napit kuuluvat toiselle ihmiselle, jolle palkkamaalaankin näitä nappeja sitä mukaa kun liiga kasvaa. Maalattavien nappien määrä tosin on reilusti isompi kuin mitä kampanjan puitteissa muuten tulisin maalaamaan, joten ainakin maalauspisteitä on luvassa. 

Toinen hauska fakta lienee, että kys. nappien omistaja sattuu olemaan kanssablogaajani herra Dahlman, joten näitä nappeja tullaan varmasti blogissa näkymään senkin jälkeen kun projekti on valmis!

Tässäpä kuitenkin muutama kuva valmistuneesta 15 pisteen listastani:

Koko poppoo

Kevyemmät pedot. Erehdyksessä laitoin Raekille astetta liian ison basen, joten tämä pitää mitä pikimmiten vaihtaa. Harmi!

Listan Heavy hitter. tämä kirjaimellisesti otti kädelle maalata jo koonsa puolesta ja myös sen faktan, että kaveri on kokonaan metallia!Ja sitten vielä maistiainen tämän vuoden tulevista kauhuista!
Tästä projektista lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti