perjantai 5. syyskuuta 2014

Dahlmanin gt: Oodi epäonnistumiselle


Noniin, niin innokkaasti ennen gt:tä uhosin kirjottavani hienon turnaus raportin, vähän niinkuin Pekko tekikin. Vaan toisin kävi, peleistä ei jäänyt paljoa kerrottavaa, hyviä kuvia tuli vähän, ja virheitä paljon

Annetaan nyt muutama sananen kuitenkin:
tosiaan lähdin pelaamaan ekaa kertaa turnaukseen uudella sw:codexilla ja melkein vuoden kestäneen tauon jälkeen (edellinen gt viime talvena ainoat pelit välissä) joten täytyy myöntää, että homma oli enemmän kuin hieman hukassa..


Listana oli moinen
  • 6x Twm Lordia (6xrunic armour 6x stormshield 2xfist 1xhammer 2x wolf claw 1xBlack death & helm of jotainjotain
  • Venerable dredi axella ja kirveellä podissa
  • 3xblood clawit podeissa
  • 1 tyhjä podi


Juu aika veikeä veto, myöhemmin lisää pohdintoja tästä.

 Tässä vaiheessa ajatelkaa niin että tarvitsin listan mikä olisi simppeli (ja unelmana vetää riptideä turpaan niin että soi)


1. Peli Tau+Firebase support formation

vastustajan lista näin nopealla muistelulla:

2x suitti komentajaa criisisuitti poppoossa missileillä ja droneilla

2 riptideä

2x10 kroottia

3x broadia missileillä

Skyray

firebase support cadre -formaatio.
Peli meni aika kylmästi niin että meikä juoksi täysiä kohti, tau ampui ja hyppi karkuun. pari lordia selvisi hengissä meleeseen saakka jossa criisisuitit vetelivät toista turpaan ja paria bloodclawia myös ohimennen. Tein pelissä muutamia isoja virheitä priorisoinnin kanssa, mikä saattoi huonon tuurini kanssa maksaa itselleni pelin.Sain pelistä 8-2 voiton, mutta oikeasti tämä oli meikäläisen häviö, laskettiin meikäläiselle 2 oboa joita minun ei olisi pitänyt saada.
(lohduttaudun sillä että en ollut ainoa wolffi pelaaja joka ei tainut tietää ettei wolffien oman detan troopit ole objective secured..)
2.peli. Tyranidit+Skyblight Formation

Joo-o, lista piti sisällään 6 siivekästä mc:tä, bastionin venomthropella, 30 gaunttia, terviksen ja jotain höttöä.

Ennen kuin mennään edes listoihin niin voidaan sanoa että tässä oli selkeästi kahden eri tason pelaajaa vastakkain, tämä matsi sai kaikkein eniten heräämään kuinka kauan on ollut irti kovan puoleisesta 40k pelaamisesta.
Silti todella iso peukku vastustajalle, jaksoi heittää läppää ja kannustaa pelin suhteen ja jakoi samalla vinkkejä edikan metkuista. 5/5 panisi...eikun siis pelaisin uudestaan.

Joo matsi itsessäänhän oli aika pössö. ei mitään millä ampua fmc:tä, ja nämä poistavat lordin tai kaksi vuorossa.. pari ekaa vuoroa aivan lukossa kunnes tajuan juosta gauntteihin kiinni turvaan, sitten vain lätkittiin gauntteja ja rukoiltiin että peli loppuu ennen lordeja.

0,5-9,5 takkiin, mutta enpä wipennyt \o/3. Tau+necronit

Vikalle rundille tulikin sit joku epämääräinen porilainen, ikinä kuullukka (paitsi matsattu aivan liian mones turnees.. melkei joka gt:ssä)
Buffisuittikomenta, missile criisisuitit ja dronet
2xriptide
2x krootit
bastionissa 3xbroadside
skyray
Dessulordi
10 necron warru
a
6 wraithia
Joo näytti ihan hyvältä tää matsi, aattelin et pitäis selvitä ihan kivasti yhden vuoron tulesta, sit mennä vaa lyömään asioita. noh eipä mitä, 1 vuorolla menee 3 lordia sen sileen tien (12x2+/3++ woundia),


Joo o, tauko näkyi ja pahasti, silti tuntui että lordit lähtivät välillä vähän turhankin halvalla, mikä pisti risomaan hieman.
Muuten oikein iso käsi Gt:n järjestäjille, tähän turnaukseen on aina ilo tulla, hilpeä ja rento meininki, kovat listat, tyylikkäät maastot sekä viiksekkäät järkkärit kaikki juuri niinkuin pitikin.
Erityisesti ilahdutti, että tällä kertaa los blockkiin oli oikeasti panostettu, ja joka kentässä oli parikin paikkaa minne pääsi isompiakin ammuskelijoita piiloon

menen tästä aivan tilttiin, wraithit leveänä muodostelmana taun edessä jotka ampuvat mäeltä. ajan kolme jäljellä olevaa lordia wraitheihin ja d.lordiin kiinni ja ajattelen että tappelen nämä hengiltä sitten vastustajan vuorolla. noh, eipä mitä sielä oltiin 4 assault phasea ja tämän ajan tau sai ampua loput modeleistani tuonelaan . lopulta saan wraithit hengiltä ja pääsen tauhun kiinni, kaikki kolme lordia ovat 2:ssa haavassa. chargaan yhden criisisuitteihin, toisen bastioniin hammerilla nuijimaan ja kolmas(vai olikohan tämä jo kuollut) ei tehnyt muistaakseni mitään. noh hammeri taisi vetää yhden hp:n bastionista ja tappaa yhden broadin sisältä. warlordi kuolee criisisuittien melee hyökkäyksiin (käytin gt mitallin ja re-rollin 1:n uudeksi 1:ksi) tau ampuu hammeri lordin helvettiin ja kätellään. gg.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti