sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikkohaaste #4 - Kaaos tuli kyläilemään

Nyt kun on äitienpäivä vihdoin kunnialla vietetty onkin taas aika palata karuun haasteeseen ja sen tuloksiin. Skeletoneja ei tällä viikolla nähdä sillä nurgle pitää kuppaista asetta ohimollani, kunnes olen maalannut 1000 pistettä Warriors of Chaosta tämän nimeen.

Näillä sitten pitäisi lähteä epäpyhää isäämme edustamaan Tatapen järjestämään pariturnaukseen. Tässäpä mitä tähän asti saatu aikaiseksi:


 Ensimmäisenä tuli maalattua  Chaos Warshrine. Tämä kolossaali oli kyllä vähintään mielenkiintoinen maalata. Ei tullut kysymykseenkään, että nappi oltaisiin koottu heti loppuun asti vaan kaikki piti maalata osissa. Lopputulokseen olinkin ihan tyytyväinen,

Ohjaajan kanssa meni veren kanssa vähän överiksi, mutta toisaalta kun miettii, niin päiden irroittaminen ei ole ihan niin siistiä puuhaa kuin mitä GW antaa omassa maalauksessaan ymmärtää.


Rapatessa luonnollisesti roiskuu vähän muuallekkin. Huomatkaa myös limainen kalloallas.

Oikea sivuprofiili. Baseen oli tosi vaikea keksiä mitään mielenkiintoista, kun kantajat itse vievät hirvittävän paljon tilaa ylimääräisillä raajoillaan ja pienellä etäisyydellä toisistaan.

Vasen sivuprofiili. Oli tosi mielenkiintoista koittaa pitää balanssia erilaisten vihreän sävyjen kesken. Lopputulos oli kuitenkin omaan silmään ihan mielekäs.

Takaprofiili.

Sitten kaaos sotureihin joihin olen ollut ihastunut siitä asti, kun näin tämän. Nämä toisin kuin shrine ovat hyvin nopeita maalata ja näitä tulikin parhaimmillaan kolme päivässä maalattua. Kyseiseen ryhmään tulee yhteensä 12 soturia mukaan lukien full command.


Ja näin kevennykseksi tässä on oma versioni äitienpäiväkortista. Tämä on tarkoitettu ikäänkuin näytealustaksi muutamalle Lord of the Rings figulle (Frodo, Sam sekä Klonkku), jotka aikoinaan maalasin ja lahjoitin äidilleni.

Pieni puro oli paikallaan, sillä klonkun nappina toimii se versio, jolla on kala kädessään.Muuten onkin sitten aika turnaustäytteinen kesä tiedossa. Ohjelmistoon kuuluu tuon faban pariturnauksen lisäksi ainakin 40k pariturnaus sekä 40k patrol turnaus

Patrolliin kokeilinkin juuri torstaina klubillamme parin raiderin sekä Mandrake yksikön kombinaatiota AM sekä CSM listoja vastaan. Mandraket toimivat tosi kivasti patrolli koossa, niin kauan, kun niitä ei ammu Tau saatikka Torrent flamerit.

Mandrake lauman sekaan oli eksynyt yksi wych, kun en siihen hätään löytänyt kolmatta vanhempaa mandrakeani-Mutta näillä mennään kohti uusia seikkailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti