sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Viikkohaaste #5 - Sotureita pukkaa joka tuutista

Tämä viikko menikin hyvin nopeasti. Joskin maalaustarjonta on ollut vähintään yksipuolinen. On ollut mm. Chaos Warrioreita, Chaos Warrioreita sekä myös Chaos Warrioreita.

Hyvä uutinen sentään on, että tähän listaan ovat nyt kaikki kyseiset soturit väreissä. Itseasiassa ainoa kaksijalkainen maalaamatta oleva figu on enää BSB. Sen jälkeen siirrynkin jo konvailtuihin Skullcrushereihin sekä Chaos Warhoundeihin.

Eli voiton puolella ollaan jo! Alkuviikko menikin kivasti näiden viimeisten rivi warrujen kanssa.

Jos joku muuten mietti, että miltä nämä näyttää takaa katsottuna, niin tältä!

Yhdeksän lähes identtisen napin jälkeen kiitos seisoi, kun pääsi jotain hieman erilaista maalaamaan, joskin vaan komentotiimin muodossa. Näihin oli kitattu osia uusilta Blightkingeiltä, jotka sopivatkin lähes 1/1 warrujen kanssa ja tuovat mielestäni kivasti persoonallisuutta.


Champan nostinkin vähän muita ylemmäs, joka yrittää korostaa sitä, kuinka kyseinen kaveri on valmiina haastamaan mahdollisia sankareita omien epäpyhien jumaltensa nimeen. Kilpikin on kajautettu useamman kaverin naamataulua päin!


Bubba the Whistleblower. Yllättäen tämän napin maalaaminen oli koko yksiköstä varmaan kaikkein rennoin. Naama on tosi kohotettu mikä tekee highlighteista miellyttävän helpot tehdä.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä yksikön lipunkantaja. Tässä kohtaa rupesi heittämään jo tyhjää ja päädyin antamaan tälle vain uuden pään. Nurglen logon väkersin lippuun greenstuffista. sen päältä löytyykin Nurgle's Rot maalia, jota on yllättävän vähän tullut käytettyä vaikka nurgle teemaista armeijaa teenkin.


Siinäpä sitten nuo tämän viikon figut. Ensiviikko onkin sitten suurimmaksi osaksi isompien nappien väkertämistä, joten model count tuskin nousee näin korkeaksi. Varsinkin, kun Skullcrushereistakin on vielä 2/3 kokoamatta.
Pohjoisen synkistä metsistä saapui
joukko hurja ja voittamaton.
Kiiltävät miekat, kirveet ja seipäät
taisteluun villiin valmiina on.

Ja taiselut loppuvat
vasta Tuonelan tuvissa.
Ja sankarit kohtaavat
iloiten hovissaan.

Kohtalon käsiin nyt suokaamme meidät,
Syntyneet rausta teräksestä vain.
Meitä ei käännytä synkimät varjot,
Tehtävä täytettävä pian on.

Ja taiselut loppuvat
Vasta Tuonelan tuvissa.
Ja sankarit kohtaavat
Iloiten hovissaan.

-Heavy Metal Perse, Myrskypilvet 2: Selvittely / Vuodatus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti