lauantai 20. kesäkuuta 2015

Viikkohaaste #10 - Midsummer week of Randomness

Olipa vaihteeksi mieletön viikko. Ehdimme juuri juhannukseksi kotiin länsirannikolta ja viikon maalaus saldo oli sillä hetkellä 0/3 modelia. Tämä pisti tietysti pienoisen paniikkitilan päälle ja nappasin kaapeista muutaman napin joita oli jo ainakin hieman aloitettu. Likelle meni silti

Kokeilinpa myös ensikertaa Warhammer Questia tabletilla, kun GW jakoi sitä ilmaiseksi viikon ajan. Ajattelin että se voisi tuoda hauskaa inspiraatiota projekteihin. Ja se kyllä näkyykin myös tämän viikon haasteessa.

Harmillisesti en saanut siellä ollessani yhtäkään modelia maaleihin koska jäin niin pahasti peliin koukkuun että kaikki ns. oma aikani menikin sitten sen parissa.
Saatan myöhemmin raapustaa aiheesta lisää vaikka se vähän blogin aiheesta poikkeaakin.


Ensimmäisenä piinapenkkiin joutui jostain kylkiäisenä saatu Dwarf Miner. Nappi oli itsessään tosi ilmeetön ja posekin oli melko staattinen, niin päätin sitten korostaa tätä maalaamalla tämän Zombieksi.Tämä kaveri onkin lojunut kaapissani jo vuodesta 2001, kun ostin ensimmäiset Warhammer figuurini. Loput kyseisestä paketista ovat valitettavasti kadonneet, mutta ainakin sain tuon viimein arvoiseensa maalaustasoon.

Päätin että voisi saman tien testata keltaisen maalausta, kun en ole moista ennen kokeillut kovin menestyksekkäästi. Vaikea värihän tuo on, mutta ihan säntillisesti onnistui varsinkin napissa jossa tekstuuria on tosi minimaalisesti. Hahmon pelkistetty olemus on myös tosi charmikas. Hauska fakta on myös, että tajusin vasta nyt faban örkeillä olevan punaiset silmät.

Molemmat napit oli tosi hmm... rentoa maalata sillä mihinkään nimenomaiseen projektiinhan ne eivät tule, mutta niitä voi mahdollisesti käyttää kuitenkin johonkin pienempään kuten ropeihin tai vaikka Mordheim warbandiin.


Viimeisenä, joskaan ei vähäisenä tulee Dreadfleetin Skabrus jonka päätin viimein viimeistellä. Tekemättä oli lähinnä "laivan" tykkikannet sekä keskellä oleva "masto" lippuineen. Päälle tietysti vielä napin yleinen viimeistely. 

Ehkä vielä joskus pääsen omaa Dreadfleettiani pelaamaan.


Ensiviikon pitäisikin olla hieman rauhallisempi joten pääsee varmaan vähän teemallisempaa settiä suunnittelemaan haasteeseen.

1 kommentti: