sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Viikkohaaste #11 - Lisää ruttoa ja muuta mukavaa

Kesä on tulossa ja aurinko paistaa. Mikäpä sen parempi keli suojautua uv-säteilyltä olemalla sisällä ja maalata figuja!

Kaaos armeijan valmistuminen toi pienen tyhjiön ja mietinnän aiheen projektien jatkumosta. Pari palkkamaalaus projektia on toki ja ne edistyvät omalla painollaan, mutta mitä omiin nappeihin tulee, on vain arvauksen varassa mihin kannattaisi lähteä panostamaan.

Elättelen pientä toivoa kaaos armeijani laajentamisesta turnaus standardeihin, mutta tuleva Age of Sigmar on hieman sekoittanut sitäkin korttipakkaa. Itse peliä vastaan minulla ei mitään ole ja varmasti aion kokeillakkin kunhan vain ilmestyy. Pistää lähinnä miettimään, että mitä GW:llä on mielessä faban suhteen, kun kaikki armeijakirjatkin ovat vedetty pois myynnistä. Aika näyttää tämänkin.


Kaaosta haikaillen maalailin pari Putrid Blightkingiä. Nämä ovat maalattavina modeleina puhdasta a-luokkaa. Detaileja on juuri sopiva määrä pintojen pysyessä kuitenkin mukavan simppeleinä.


Vaihteluakin löytyy tosi nätisti varusteiden puitteissakin. En voi kuin nostaa peukkua citadelille näistä napeista.


Sitten vuoroon astui viimeisen päivän panikointi. Päätinkin sitten kokeilla Uruk-Hai teemaa suoraan leffasta, kun näistäkin pitäisi kaverille armeija maalata. Tumman panssarin maalaaminen on yllättävän haastavaa.

Baseen en liian tyytyväinen ollut, mutta tämäkin oli taas eri elementtien kokeilua keskenään ja kaikki ei aina onnistu yhtä hyvin kuin muut asiat. Kyllä tuon kuitenkin pelipöydälle kehtaa asettaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti