sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Viikkohaaste #12 - Keskimaan etelästä Immorenin kylmään pohjoiseen

Jälleen on viikko kulunut ja paljon on sattunut sekä tapahtunut. Isoin lienee Age of Sigmarin sääntöjen julkistus. Kaikkein eniten yllätti se, että säännöt olivat saatavilla myös suomeksi. Suomennos oli vähintäänkin värikästä ja paikoittain myös poikkesi siitä mitä englanninkielisessä vastineessakin luki.

Peliä en viitsi vielä sen enempää analysoida sillä yhtäkään peliä en ole kerennyt saamaan vielä alle. Sen sijaan kerkesin pelata yhtä suosikki peleistäni nimittäin War of the Ringiä tähän asti isoimmalla armeijalla mitä olen ikinä pelannut.
Lienee sanomattakin selvää että selviydyin voittajana. Tämän viikon maalaus keissitkin liittyvät osittain kyseiseen peliin.


Sain viimein valmiiksi uuden Warlockin Juhon Everblight armeijaan. 


Harad Raiderien maalaaminen on kyllä huippua. Kuten viime viikon blight kingeissä näissäkin on juuri sopivasti sitä settiä ja meininkiä pitääkseen homman mielenkiintoisena, muttei kuitenkaan liikaa, ettei yksityiskohtien määrä pilaa figun yleisilmettä.


Halusin tuoda perus Harad teemaan jotain omaanikin ja tämä onnistui lisäämällä sekaan yhden lisävärin. tässä tapauksessa violetin, joka toimii kivasti perinteisen punaisen ja tumman harmaan kanssa.1 done. 9 to go.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti