sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Viikkohaaste #15 - Two beasts and an elf

Nopeampi päivitys tälle viikolle, kun tietokoneen näyttö päätti ottaa lopputilin ja mobiililaitteet eivät oikein suostu yhteistyöhön kuvien lataamisen kanssa. Joudun nyt vähän aikaa tekemään kaikki päivitykset vanhempieni luota, mikä saattaa johtaa siihen, että päivitykset voivat olla päivää myöhässä.

Joka tapauksessa hektisesti on tämäkin viikko mennyt, kun tajusi ettei elokuun masiinaturnaukseenkaan ole kuin vähän päälle hassut pari viikkoa ja jonkin verran tavaraa pitäisi vielä saada maaleihin.
Aloitin homman Angeliuksesta. Tässä oli heavy beastiksi yllättävän vähän pinta-alaa maalattavana


Homma jatkui ravagoreen. Tästä nyt ei ole juuri sanottavaa. Legioonan pedot käyvät maalauksellisesti tosi yksitoikkoisiksi ja pitää jopa miettiä miten väripalettia saisi vähän laajennettua.


Ja viimeisen päivän paniikkimodeliksi nappasin Manticin Kings of War haltian. Tarkalleen ottaen Bolt Throwerin miehistön jäsenen. Olin aivan unohtanut kuinka uskomattoman nopeita nämä ovat maalata.Parastahan oli, kun nuo kaksi petoa maalattuani huomasin ettei kumpikaan niistä edes kuulu turnauslistaan. Eli ensiviikolla varmasti lisää legioonaa tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti