sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Viikkohaaste #14 - Hurttajengi viimein valmis

Hail thee! Patrol turnaus on viimein ohi ja pääsen tekemään blogipostauksen. Meni valehtelematta koko viikko näiden piskien maalaukseen ja onnistuinkin ne onneksi perjantaihin mennessä saamaan valmiiksi. Aikaa jäikin sopivasti parin reenimatsin pelaamiseen.
Viimeisissä koirissa olikin jo duunailtavaa, kun koitti epätoivoisesti keksiä jotain erilaista niihin, mutta joka ei kuitenkaan erottaisi niitä liikaa laumasta. Lopulta oikeastaan ainoaksi tekijäksi jota pystyi edes vähän radikaalimmin muuttamaan oli näiden turkki.

Tämän päivän kuvat tulevatkin vähän poikkeamaan yleensä nähdyistä kuvista, sillä luonnollisesti en ala kahtakymmentä lähes identtistä koiraa kuvaamaan pienessä valoboksissani, varsinkin kun jokusesta on jo kuva viimeviikolta.

Tässäpä kaikki koirat yhdessä läjässä. valaistus ei todellakaan ole ihanteellinen, mutta kestäkää.

Baseissa oli sentään Jarin tekemiä siistejä detaileja, jotka antoivat hieman luonnetta niin koirille kuin baseillekkin.

Jännä valinta GW:ltä sinänsä, että "oikeat" flesh houndit tulevat 50mm baseilla. Pelillisesti se toki antaa niille ihan kivaa kenttä kontrollia, mutta toisaalta voi ikävästi heikentää sitä, kuinka moni noista pääseekään meleessä lyömään, joka yleensä on koko yksikön pointti.


Aivan ja mitenkä oma turnaus meni? Ihan jees.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti