maanantai 3. elokuuta 2015

Viikkohaaste #16 - Lisää legioonaa

Taas on viikko vierähtänyt ja nopeasti menikin. Viikonlopun Warmachine/Hordes turnaukseen olikin vielä maalattavaa kahden modelin verran ja nämä menivätkin suht verkkaisesti maaleihin. Viimeisen modelin haasteeseen maalasinkin vasta sunnuntaina eli täpärälle kuitenkin meni.

Kartoitin vähän muutenkin tuota figuvarastoani sillä parin kuukauden päässä siintää muutto ja tätä varten pitäisi vähän raijata tavaraa varastoon pois tieltä. Olin hieman hämmentynyt, kun pieni figu kaappini pitikin kuitenkin sisällään n. 2 muovikassillista avaamattomia figupaketteja/blistereitä. Tällä hetkellä prioriteettina olisi saada palkkamaalaus projektit pois tieltä. Mutta haasteeseen:

Aloitetaan tällä kertaa viikon viimeisestä napista eli toisesta crew manista edellisviikon napin kaveriksi. Kuten mainittua nämä manticin haltiat ovat hirveän nopeita maalata ja helppo saada pelipöytä tasoiksi. Tämä on vain plussaa varsinkin kun manticin nykylinja on tuottaa massataisteluja Sitten taas legioonaa. Carnivean on vaihteeksi yksi Scythis/Ravagore rungolla roikkuva heavy beast ja näiden maalaaminen alkaa käymään jo lähes silmät kiinni (ei ehkä oikeasti.) Tämä oli kuitenkin ihan hauska maalattava ainakin verraten seuraavaan modeliin.Voi jösses. Succubus on varmaan tähän asti huonoin PP:n sculpti, jonka olen joutunut maalaamaan. mitään detailia on tosi minimaalisesti ja yleisilme on muutenkin jo tosi ankea. 0/5 tehkää uusi modeli.


Mutta näillä mennään ja tämä viikko onkin jo vähän rennompi, kun saa enemmän omalla temmolla maalailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti