maanantai 10. elokuuta 2015

Viikkohaaste #17 - They don't have a cave troll.

Bah. Viikko tuli taas oltua lähes kokonaan muualla ja maalaukselle jäi hyvin vähäisesti aikaan. Loppu viikosta tulikin sit jo funtsittua, että mitä figuja voisi pitkästä aikaa maalata, kun legioona alkaa jo hieman puuduttamaan.

Vastaus löytyikin Moria goblinien muodossa, jotka aina jaksavat herättää pienen nostalgia kipinän. Olivathan ne kuitenkin yksi ensimmäisistä figuistani ja pysyneet matkassa vielä tähänkin asti.

Sormusten herra on muutenkin itsellä noussut taas pintaan ja pitäisi vaan koittaa saada lisää pelejä aikaiseksi jossei muuten, niin vaikka ihan fiilistelyn vuoksi.


Aina yhtä viihdyttävät goblinit nopeita ja iisejä maalata, mutta pieniä juttuja löytyy mikäli jaksaa nähdä vaivaa. Näissä kokeilin ensimmäistä kertaa panssareihin Typhus Corrosionia sekä Ryza rustia ja tuovat ainakin omasta mielestä lisää elämää nappeihin.
Nämäkin kolme veijaria valmistuivat parissa tunnissa mikä on tietysti jees, sillä hiidet tunnetusti ovat massa-armeija. Ihan primary armeijaan War of the ringissä ei kuitenkaan modelit vielä riitä, mutta pientä ally siipeä suunnittelen kyllä pelaavani vielä joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti